Inges RejsesideTips

Mine timesharelejligheder

Som nævnt købte jeg tilbage i 1985 min første timesharelejlighed på Traneklit i Gl. Skagen. Med i købet fulgte 5 års medlemskab af den amerikanske bytteorganisationen RCI. Jeg blev meget glad for konceptet og gennem årene har jeg byttet til mange, mange lande.

Senere købte jeg timeshareandele andre steder - Strandslot på Bornholm, Kalvehave på Sydsjælland og sidst; men ikke mindst, Odessa Wharf i London.

Jeg har aldrig fortrudt de køb. Lejligheden i London har jeg aldrig byttet væk. Jeg elsker at opholde mig i den by. Og gennem tiden har mange venner og min nærmeste familie gæstet mig derovre.  

De andre lejlighedsuger har jeg flittigt byttet væk. Det vil sige, at jeg overgiver min uge til RCI, der så har mandat til at give den til andre medlemmer. Jeg kan så frit vælge land, sted og tid i deres righoldige bank af byttelejligheder.

Senere blev jeg også medlem af den australske bytteorganisation Dial An Exchange. 

Gennem tiden har jeg byttet mig til følgende lande -

* England, Skotland, Irland, Tyskland, Frankrig, Østrig, Italien, Ungarn, Sverige, Cypern, Spanien, Portugal, Danmark, Barbados, US Virgin Islands (St. Thomas, St. Croix), UK Virgin Islands (katamaran-sejllads) og endelig Bali.