Inges RejsesideTips

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen eller stil spørgsmål her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Bodil Agerskov, d. 11-05-2018

Hej Inge
Tak for din hilsen på vores hjemmeside. Vi har svømmet rundt om et koralrev i "Det Røde Hav", og senere malede jeg en akvarel som godt kunne ligne det. Håber du har det godt.
Jeg har jo fået malet en del siden jeg stoppede med at arbejde, og har også været med i Åbne Atelierdøre i en del år. Du er velkommen hos mig 25. og 26. august, og jeg er også med på Montmartre på skoletorvet 24. august. hvis du er interesseret i at se hvad jeg ellers laver. Kataloget kan du se mere i,når det udkommer.

Skrevet af Jesper, d. 25-02-2018

Rigtig spændende blog. Fede rejsemål :-)

Skrevet af Henning, d. 03-11-2016

Passion og lidenskab, du brænder for det. Dejlig hjemmeside :-)

Skrevet af Jan, d. 24-03-2015

Spændende hjemmeside :)

Skrevet af Andreas, d. 26-02-2015

Kære Inge

Normalt når man læser om rejseoplevelser, bliver de meget hurtigt kedelige og ikke særlig fyldestgørende. Du gør virkelig en dyd ud af at skrive spændende indhold om dine ferier. Jeg vil dog komme med to forslag til links på din side.

Den ene er en jeg har brugt i en periode, til mine ferier i forhold til at finde spændende oplevelser. Det er Getyourguide.com, fordelen ved den, er at jeg kan finde alle de oplevelser og samtidig bestille dem på en gang.

Den anden er en side hvor man kan bestille flybilletter. Ja wow, flybilletter, det er der egentligt ikke noget nyt i, men jeg synes alligevel denne fortjener folks opmærksomhed. De hedder noget så langt som Ticket2travel.dk. Egentligt kan den det samme som alle de andre, stort set samme priser og samme udvalg, men der er lige et par punkter hvor den skiller sig ud. 1.) De tilbyder fortrydelsesret på flybilletter, det har jeg aldrig set før og det er i min optik helt genialt. Jeg har nemlig rejst før, hvor vi skulle 5 afsted, den ene kunne ikke rejse og derfor vil vi gerne have lidt penge tilbage, det kunne vi ikke og vi skulle endda betale, nævner ikke firmaet, for at komme i kontakt med deres telefonpasser, som var svensk, på en dansk hjemmeside....
2.) De har online chat, virkelig smart synes jeg. Så når man er i tvivl, så svarer de med det samme.

Dog har de ikke Ryanair og Easyjet, men alle de andre flyselskaber som Thai airways og SAS. Så det er her jeg bestiller mine flybilletter fremover (medmindre jeg hopper på nogle low-cost billetter)

Skrevet af Andreas, d. 25-11-2014

Hej Inge.

Super dejlig side med rigtig mange gode beskrivelser!

Der er skønt at du tager dig tid til at give alle dine gode råd videre.

Skrevet af Niels, d. 08-04-2014

Hej Inge

Tak for en interessant blog. Du rejser godt nok flittigt - og til nogle spændende destinationer.

Jeg er lidt ked af at billederne kun vises i lille format. Bare et tip til at gøre din blog endnu mere anvendelig og brugervenlig.
Jeg er meget inspireret af din seneste tur til Frankrig. Tak :)

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Allan Christensen, d. 17-10-2013

Jeg elsker også at rejse, og planlægger også mine ture selv. Har bl.a. været nogle gange på Tenerife, og er begyndt på mit eget website om Tenerife, så alle mine billeder kan blive brugt til noget. Det er ret spændende, måske er sådan et projekt også noget for dig? Til højre et billede fra Playa de la Arena på Tenerife.

Skrevet af Anna, d. 02-01-2013

Hej Inge

Inspirerende hjemmeside du har etableret. Jeg har bemærket din interesse for Nordcypern. Det danske rejsebureau Turistrejser arrangerer rejser til både Kyrenia, Famagusta og Nicosia på Nordcypern. Se hjemmesiden i linket for mere information.

Skrevet af Tina, d. 07-04-2012

Jeg vil bare af sted når jeg læser om dine rejser :-)

Skrevet af Søren kentsen, d. 30-03-2012

fin side. og tak for kigget.!

Skrevet af Emma L. Strandbo, d. 13-02-2012

Hej Inge,
Kanon flot hjemmside!

Jeg fandt dog et dødt link til Udenrigsministeriets oplysningsside på http://www.ingesrejseside-tips.dk/9205496 - bare hvis du vil rette?

Jeg kan også anbefale www.storbyferie.dk hvor jeg flere gange har fundet billige rejser hvis du altså står for at skulle tilføje flere links til din side?

VH
Emma

Skrevet af Bo, d. 18-06-2011

Flot hjemmeside - og bestemt interessant læsning. Bliv endelig ved med at lave på hjemmesiden :-)

Skrevet af Roar, d. 29-05-2011

En lille hilsen herfra, med tak for kigget, jeg vil helt sikkert kigge forbi igen ;)

Hjemmeside:

Skrevet af Christa, d. 13-04-2011

Hej!
Rigtig god side om rejser du har bygget op med masser af konkrete tips!
Hvis du er interesseret i at sammenligne priser og finde billige flybilletter og hoteller kan du kigge ind på www.ticket.dk :-)